Το όμορφο, μοντέρνο, με δυναμικές αρχιτεκτονικές γραμμές κτίριο του οινοποιείου, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να αντικατοπτρίζει το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα της νέας γενιάς του Κτήματος Μπαϊρακτάρη για προϊόντα που παντρεύουν την παράδοση, με τη σύγχρονη γνώση και τεχνολογία της οινοποίησης.

Αυτό ακριβώς το σύγχρονο πνεύμα, διατρέχει και όλα τα καλοδιαλεγμένα αντικείμενα που διατίθενται προς πώληση στην κάβα του οινοποιείου μας. Στο χώρο αυτό, αφού δοκιμάσετε τα κρασιά της παραγωγής του Κτήματος Μπαϊρακτάρη, μπορείτε να τα αγοράσετε για σας ή για να τα δωρίσετε στους φίλους σας. Επιλέξτε τη συσκευασία τους από μία μεγάλη σειρά από κουτιά, καλάθια, μπαουλάκια και βαλιτσάκια, κάτι που θα αναδείξει και το καλό σας γούστο..

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε, από τη συλλογή μας, καλοσχεδιασμένα αξεσουάρ κρασιού, όπως ανοιχτήρια, θερμόμετρα, πώματα και πολλά άλλα, που ολοκληρώνουν την ποιοτική παρουσίαση του κρασιού και το σερβίρισμά του.

Σήμερα, το επώνυμο εμφιαλωμένο κρασί, έχει γίνει αναπόσπαστο στοιχείο της καλής ζωής. Η απόκτηση καλών κρασιών και αντικειμένων γύρω από αυτό, χαρακτηρίζουν έναν σύγχρονο άνθρωπο με υψηλές προδιαγραφές. Ευγενική φιλοδοξία του Κτήματος Μπαϊρακτάρη είναι, να συμβάλει στην εικόνα αυτή.
Κτήμα Μπαϊρακτάρη Νεμέα Επισκέψιμο οινοποιείο Κρασί ΝΕΜΕΑ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΟΠΑΠ CABERNET ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΝΕΜΕΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ κτήμα ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ CABERNET ΦΡΕΣΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ αμπελωνας κορινθία winery wine bairaktaris bairactaris Μπαϊρακτάρης Νεμέα Επισκέψιμο Οινοποιείο