Ο 25.000 στρεμμάτων αμπελώνας της Νεμέας (από τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων), αρχίζει από υψόμετρο 300μ. και φθάνει μέχρι 850μ. Η περιοχή που επιλέγεται για τη φύτευση του αμπελιού, εξαρτάται από την ποικιλία του σταφυλιού που θέλουμε να παραχθεί.

Το υψόμετρο, η σύσταση του εδάφους, το τοπικό μικροκλίμα σε συνδυασμό με τις τεχνικές αμπελοκαλλιέργειας και την επιλογή της χρονικής στιγμής του τρύγου, δίνουν στο πολυδύναμο αγιωργίτικο σταφύλι την δυνατότητα να μας προσφέρει εξαιρετικά κρασιά, που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο.

Ακόμη περισσότερο, στους «Οίνους Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας» όπως το ΝΕΜΕΑ λόγου χάριν, καθορίζονται αυστηρά, βάσει νόμου, η ποικιλία, η τοποθεσία, η καλλιεργητική τεχνική, ακόμη και η στρεμματική απόδοση του αμπελιού.

'Ολα αυτά όμως δεν είναι αρκετά, αν δεν προστεθεί η παράδοση, η γνώση και το μεράκι του οινοποιού, που τελικά θα δώσει ευγενή, ποιοτικά κρασιά, σαν αυτά που ακολουθούν..

Κτήμα Μπαϊρακτάρη Νεμέα Επισκέψιμο οινοποιείο Κρασί ΝΕΜΕΑ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΟΠΑΠ CABERNET ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΝΕΜΕΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ κτήμα ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ CABERNET ΦΡΕΣΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ αμπελωνας κορινθία winery wine bairaktaris bairactaris Μπαϊρακτάρης Νεμέα Επισκέψιμο Οινοποιείο