Αυτή η σπουδαία προτροπή των ψαλμών, ακολουθούσε για πολλά χρόνια την οικογένεια, που από παππού σε εγγονό καλλιεργούσε παραδοσιακά τα αμπέλια της, στην αρχαία «αμπελόεσσα» γη της Νεμέας.
Μέχρι που η νεότερη γενιά, αποφάσισε το 2005 να δώσει μια καινούρια, σύγχρονη μορφή στο παλιό όνειρο.
Έτσι, γεννήθηκε το ΚΤΗΜΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, που βασίστηκε στους ιδιόκτητους αμπελώνες της, γερά ριζωμένους στον κάμπο της Νεμέας, όπου το θαυμάσιο οικοσύστημα και μικροκλίμα της περιοχής, σε συνδυασμό με το αργιλώδες, γόνιμο έδαφος, δίνει τα περίφημα «μεγάλα» κρασιά της Νεμέας.
Στο ΚΤΗΜΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ, καλλιεργούνται και οινοποιούνται σε προσεγμένη χαμηλή στρεμματική απόδοση οι ποικιλίες:
Αγιωργίτικο, Cabernet, Merlot, Syrah, Ροδίτης, Σαββατιανό, Μοσχοφίλερο.

Το 2008, στην είσοδο της Νεμέας, κάτω από τη σκιά του ναού του Νεμείου Διός, άνοιξε τις πόρτες του το οινοποιείο του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ. Το όμορφο κτίριο, κρύβει μέσα του έναν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που συνδυασμένος με την εμπειρία και το μεράκι των ανθρώπων του οινοποιείου, αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης, ώστε κάθε ποικιλία να αποδώσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.
Κτήμα Μπαϊρακτάρη Νεμέα Επισκέψιμο οινοποιείο Κρασί ΝΕΜΕΑ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΟΠΑΠ CABERNET ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΝΕΜΕΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ κτήμα ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ CABERNET ΦΡΕΣΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ αμπελωνας κορινθία winery wine bairaktaris bairactaris Μπαϊρακτάρης Νεμέα Επισκέψιμο Οινοποιείο