ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ


Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχοφίλερο 100%

Κατηγορία: Οίνος Λευκός Ξηρός - Τοπικός Πελοποννησιακός

Αλκοολικός Τίτλος: 12%

Οινοποίηση: Κρυοεκχύλιση 6-8 ώρες και μεταφορά μούστου σε δεξαμενές απολάσπωσης. Παραμονή για 15 ώρες σε θερμοκρασία 8-10°C.
Ακολουθεί σύγχρονη λευκή οινοποίηση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 14-15°C.
Μετά το τέλος της ζύμωσης ακολουθεί ωρίμανση με σταδιακή ανάδευση για 5 εβδομάδες.

Χαρακτηριστικά: Σταφύλια από την ορεινή Μαντινεία με χαμηλή στρεμματική απόδοση, δίνουν ένα κρασί με ικανοποιητικό αλκοολικό βαθμό, υψηλή οξύτητα και ευχάριστη επίγευση.
Ωραίο σώμα και διακριτικό ανθώδες άρωμα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12°C.

Μπορεί να καταναλωθεί έως και τρία χρόνια μετά την χρονολογία παραγωγής του.



Κτήμα Μπαϊρακτάρη Νεμέα Επισκέψιμο οινοποιείο Κρασί ΝΕΜΕΑ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΟΠΑΠ CABERNET ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΝΕΜΕΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ κτήμα ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ CABERNET ΦΡΕΣΚΟ ΡΟΖΕ SYRAH ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ αμπελωνας κορινθία winery wine bairaktaris bairactaris Μπαϊρακτάρης Νεμέα Επισκέψιμο Οινοποιείο