ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Το Κτήμα Μπαϊρακτάρη είναι επισκέψιμο για τους φίλους του κρασιού και επενδύει στην οινική εκπαίδευση του επισκέπτη. Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά της παραγωγής του κρασιού κάνοντας μια  ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου όπου εξειδικευμένο προσωπικό εξηγεί βήμα βήμα τα στάδια της οινοποίησης, της εμφιαλωτικής διαδικασίας αλλά και της παλαίωσης στο κελάρι του Κτήματος. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακολουθεί εκπαίδευση στην γευστική δοκιμή κρασιών, όπου δοκιμάζονται υψηλής ποιότητας κρασιά του Κτήματος Μπαϊρακτάρη.
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα – Κυριακή 9:00-18:00

 

Γεύμα στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη
Κατόπιν κράτησης, μπορείτε να απολαύσετε την γευσιγνωσία συνοδευόμενη από μενού με πιατέλες ή ένα πλήρες ελληνικό γεύμα. Ρωτήστε μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την επιλογή.


Δυνατότητα αγοράς κρασιού

Στο οινοποιείο μας λειτουργεί χώρος λιανικής πώλησης όπου έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κρασιά με έκπτωση, καθώς και αξεσουάρ κρασιού και άλλα παραδοσιακά προϊόντα σε απλή συσκευασία ή συσκευασία δώρου.

• Κλείστε επίσκεψη •

Επισκεφθείτε το Κτήμα Μπαϊρακτάρη και ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την επεξεργασία του οίνου, τα μυστικά της γευσιγνωσίας και τους πιο απολαυστικούς συνδυασμούς φαγητού και κρασιού.


Το Κτήμα Μπαϊρακτάρη παρέχει διαφορετικές επιλογές γευσιγνωσίας και κόστους. Στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και την ημερομηνία που θα σας ενδιέφερε να μας επισκεφθείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιβεβαίωση της κράτησης σας.